Lovande genrep



Igår spelade Ljungskile SK sitt genrep inför Superettan och det kunde väl inte ha gått så mycket bättre? Men innan vi går in på själva matchen så måste man ändå reagera på Larv! Det kan låta larvigt att lägga sig i var matchen spelades, men ändå. LSK tyckte det var så viktigt att man fick en träningsmatch på riktigt gräs innan serien drar igång så man valde att åka ut på den västergöta "slätten" för att där var tydligen gräset så mycket grönare.
 
Hursomhelst så hade inte LSK några större problem med underlaget. Tvärtom. Ljungskilespelarna var som kalvar på grönbete, nu när det var spel på riktigt gräs. Tompa nickade in en hörna innan Patriksson visade att han hittat målformen genom att pytsa in två mål. Det kunde blivit ett par mål till bara i den första halvleken, i Ljungskiles favör. Det blev det dock inte, utan FC Trollhättan kunde fina till siffrorna till 3-1. Noterbart i Ljungskiles lag var att Aleksandar Kitic blev utvisad efter två varningar och att Joakim Runnemo startade matchen samt att Tobias Mikaelsson fick spela från start mot sina forna lagkamrater.

Nu verkar Ljungskile vara uppvärmda inför serien och det ser bar ut, mycket bra till och med. Men man har fortfarande lite skador som släpar efter. Genalvo skulle kanske gjort comeback mot Trollhättan, men man vågade inte släppa ut brassen på grönbete ännu.

Idag är det en vecka till premiären mot Falkenbergs FF! Hoppas nu bara att LSK får spela på H.A. Bygg Arena, vars gräs ska inspekteras på tisdag för godkännande. Förhoppningsvis har man innan matchen nästa söndag också hunnit med att åtgärda alla saker på arenan, så det blir en match utan böter.

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0