Förlustfria sviten fortsätter


Bohuslänska bästa fotbollslag plockade hem en otroligt viktig seger mot Degerfors i söndags. Visserligen vann Sundsvall sin match planenligt mot Qviding och utökade avståndet till kvalplatsen som de innehar med nio poäng tillgodo. Men ändock var det en vinst för LSK som innebar att man klev upp på en fjärdeplats. Superettan är en väldigt knepig serie. För LSK har bara sex poäng ner till en deppig kvalplats.

Gav gjorde matchens enda mål på en hörna och matchen i sig gav intrycket att ändamålet helgar medlen. Om Gav fixade målet så var det Nick Noble som fixade segern. Vilken gigant han var, speciellt med sin räddning på övertiden.

- Backresen Josemar fick utgå med en skada i baksida lår och blir enligt rapporter borta i minst tre veckor. Ett riktigt jobbigt avbräck! Men Tompa och Jonsson har funkat bra ihop tidigare och förhoppningsvis gör de det igen.

- Nyförvärvet Erik Nilsson gjorde sin första match från start. Gjorde ingen jättematch, så där har LSK ett väldigt trevligt sparkapital när han kommit i matchform. Förhoppningsvis stannar han även efter årets säsong och kan bli att räkna med på allvar nästa säsong.

- 1241 skrevs publiksiffran till och som Speezie kommenterade "nu börjar det likna något". Publiksiffrorna har ökat stadigt de senaste matcherna och det är bara att konstatera att med segrarna kommer publiken


Grej of the game:
Tompa bar kaptensbindeln i Patrikssons frånvaro, något överraskande med tanke på att både Aleksandar Kitic och Marcus Jarlegren som ingår i det så kallade lagkaptensrådet fanns med på planen.

/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0