Målen och segrarna bara rasar in




Inför matchen mot Sundsvall hade LSK två raka segrar och en målskillnad på 8-2 och de fortsatte på den inslagna vägen även mot Sundsvall. Kapten Patriksson som verkar ha hittat formtoppen var formidabel och slet som ett djur längst fram och fick redan i den 10:e minuten utdelning på sin press då han hinner upp en dålig och lös bakåtnick och lyckas peta bollen förbi Naurin och sedan hade han bara att rulla in bollen i ett öppet mål.

Om LSK stod för målgörandet så var det Sundsvall som stod för bollinnehavet. För efter sitt bollinnehav så slog sig LSK till ro och lät Sundsvall som sagt att rulla runt bäst de ville. Men ack så ineffektivt det var. Istället låg LSK rätt i sina positioner och satte stopp för anfallen innan de hann bli farliga. Sen kontrade de när tillfällen gavs. I en rätt händelsefattig första halvlek när allt kommer omkring.

I den andra halvleken spikade LSK igen kistan rätt snabbt för redan efter sju minuter in den andra halvleken hade de drygat ut ledningen till 3-0 efter att först Gav gjort 2-0 efter att Patriksson jobbat fram bollen till honom. Sedan satte Mellis mål nummer tre för de gröna. Alla föregicks darrigt försvarsspel i bortalaget. Efter det här var Sundsvall ett slaget lag och de gröna tog över matchen och det fanns några chanser att uttöka ledningen. Bland annat för Runnemo och GAV. Ett mål till blev det, men det var Ari Skulason som tröstmålade för Sundsvall och slutreslutatet skrivs alltså till 3-1.

- På de tre senaste matcherna har LSK en målskillnad på 11-3, rätt okej. För äntligen har laget börjat får utdelning på chanserna som ofta funnits där i de tidigare matcherna. Nu har dock den saknade skärpan verkar hittats.

- Det är bara att konstatera, vad bra Mellis är som central mittfältare. Det är som natt och dag i skillnad på honom när han få spela på sin favoritposition och det syns också på poängskörden. Faktum är att han leder den interna skytteligan på sina. En annan som förtjänar beröm så är det vår vänsterback Rille som tillsammans med övriga i laget hittat formtoppen. Höll rent på sin kant och var farlig framåt med vänsterfoten. Fortsätt så Rille!

- Gav's återkomst efter skada har betytt mycket för offensiven. Det är bara att titta på resultatlistan för att konstatera det.

Grej of the game: Patrikssons insats. Det syntes direkt att han var på spelhumör mot sina forna lagkamrater och förtjänar utmärkelsen matchens lirare och fick stående ovationer när han byttes ut i slutet av matchen.

/Archie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0