Vem är denne mystiske Mr. X?

Kan någon av dessa herrar vara aktuell för en comeback i den gröna tröjan?


Transferfönstret börjar så sakteligen slå igen och lagen runt om i Sverige får det allt tuffare tidsmässigt att göra klart med förstärkningar inför hösten. När det gäller vårat grönvita favoritlag så har det varit rätt lugnt men spekulationerna. Raffe och Andreas Lind har lämnat och Erik Nilsson har förstärkt. Dessutom har LSK varit intresserade av de två Sierra Leone bördiga spelarna Mohamed Kabia och Alusine Kamara. Men de båda kommer istället spela i Syrianskas röd-gula tröja till hösten.

Istället är det hetaste spåret för LSK en allsvensk spelare som både kan spela högerback och högermittfältare. Ännu inte namngiven. De två namnen som har nämnts i spekulationerna är Kenny Pavey och Ryan Miller. Den sistnämnde skall enligt media ha varit på plats på Markbygg Arena och tittat på matchen mellan LSK och Sundsvall.

Dock så har det kommit fram att det om det skulle bli affär så är det ett lån som gäller. Vilket automatiskt gör att undertecknad för en känsla av att det inte gäller Kenny Pavey, varför kan inte förklaras. Men det låter bara osannolikt att Kenny Pavey skulle komma till LSK på lån. Hans status känns för hög för en sådan lösning. Skulle han komma LSK så lär det istället vara efter säsongen.

Så då är kanske Ryan Miller ett hetare spår i spekulationerna, då han har haft knapert med speltid i Halmstad. Dessutom känner han väl till klubben och den nuvarande ledningen och det faktum att han var på plats i söndags stärker ju bara dessa spekulationer. Dock är väl frågan hur mycket yttermittfältare han har spelat i sina dagar.

Men faktum är ju också att det kan vara någon helt annan än dessa två. En snabb avskanning på de Allsvenska klubbarnas trupper har följande "bubblare" identifierats. Bedömingen har gjorts utefter antal spelade matcher (då spelare av förklarliga skäl är mer benägna att hitta en ny klubb när speltiden uteblir) och hederlig magkänsla.

Så kära läsare, här har ni tre bubblare:


- Erik Lund, IFK Göteborg
Jo visst är det ett långskott, men han har fått nöta mycket bänk den här säsongen. Och i våra bloggögon kommer Lund kommer alltid vara aktuell för LSK så länge han fortfarande spelar fotboll. Och kanske efter också.



- Tibor Joza, BK Häcken
Eftersom Mr X har beskrivits som en spelare som även behärskar högermittfältplatsen så är Joza kanske lite malplacerad här eftersom hans historia mestadels visar på insatser som högerback. Men å andra sidan så är en etablerad spelare på superettannivå och han har fått lite speltid i Häcken det här året.



- Viktor Rönneklev, IFK Norrköping
Den av bubblarna som kanske bäst stämmer in på beskrivningen av Mr X. Värvades som mittfältare till Peking 2004 men blev omskolad till högerback. Har mycket rutin från superettan och är den av trion bubblare som har fått minst speltid i sin klubb.

*Notera nu att dessa bubblare är högst personliga spekulationer.

Sitter ni på namnet på Mr. X? Maila oss på [email protected] eller lämna en kommentar.


/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0