Namninsamling för att överleva!

Skrivna Ark har idag nåtts av ett tips att läget i LSK är akut. Tidigare i veckan bordlades frågan om ett lån till LSK på ett möte med den politiska majoriteten. Lånet skulle innebära att Ljungskile SK skulle beviljas ett lån av Uddevalla kommun på 9 miljoner kronor. Det skulle också innebära att kommunen hade full insyn i LSKs ekonomi, alltså inget att förlora för kommunen. Frågan bordlades med hänvisning till att kommunen ville samla in mer information om hur man ska agera i framtiden när det gäller idrottsfrågor av denna typ.
Trots det finns det fortfarande en stor risk för att LSK inte beviljas lån och därmed ser ekonomin mörkare ut än graven. MEN genom att visa vilket stöd det finns för att LSK ska beviljas ett lån har Ljungskiles Svenskafanssida dragit igång en insamling där man skriver:

"Som du kanske vet är läget prekärt för LSK ekonomiskt sett. Därför är det extra viktigt att lånet beviljas från kommunen. Om du håller på LSK och gillar klubben, vill fortsätta följa resan mot nya målsättningar och drömmar, dvs. Allsvenskan, är det därför extra viktigt att du som supporter eller allmänt fotbollsintresserad skriver på namnlistan.

Du kommer till namninsamlingen på nedanstående länk. Skriv på med ditt namn, och vi gör en uppföljning på detta:
http://www.petitiononline.se/petition/st-ll-upp-f-r-elitfotbollen-i-bohusl-n/14"

Så nu är det upp till dig! Vill du stödja LSK så är du bara några knapptryck ifrån att skriva under listan. Vi har gjort det och givetvis vill vi att så många som möjligt skriver under listan. Gå in via länken ovan och tipsa andra att göra samma sak! Sedan är det bara att hålla tummarna för att kommunen beviljar lånet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0