H.A. Bygg Arena är tillbaka!


Roland Hanzén, VD för H.A. Bygg AB, går in och blir nygammal arenasponsor.



Under gårdagen blev det alltså klart att H.A. Bygg AB tar över som arenasponsor till LSK och Skarsjövallen, igen! För att få in mer pengar beslutade Ljungskile SK att sälja arenanamnet inför säsongen 2006 till H.A. Bygg AB. Så hette det fram till LSK skulle göra comeback i Allsvenskan 2008, då Starke Arvid gick in och tog över. Men nu är alltså Roland Hanzéns företag tillbaka som arenasponsor.

H.A. Bygg AB har under många år pumpat in pengar i Ljungskile SK och varit den sponsor som över längre tid varit den största sponsorn. Men när Skarke Arvid gick som arenasponsor drog H.A. Bygg sig tillbaka. Men nu är man alltså tillbaka som en stor sponsor igen.


Ljungskile trupp ser minst sagt intressant ut inför säsongsstarten. Dock störs förberedelserna av skador på nyckelspelare. Tidigare rapporterades det som att brassen Genalvo troligtvis missar premiären mot Falkenbergs FF. Nu verkar det som om målvakten Nick Noble får göra Genalvo sällskap på läktaren. Amerikanen måste operera ljumsken och är inte tillbaka i träning förrän i början av april. Den som förväntas ersätta blir troligtvis Magnus Berglöf som provspelat ett tag och lär matchas mot Karlstad BK på lördag. Berglöf, född 1987, är en lovande målvakt från Torslanda som Legenden tror mycket på.

Skrivna Ark föreslår att man signar upp Berglöf och förlänger med den lovande målvakten Andreas Samuelsson. Det kan bli en bra konkurranssituation mellan de och när väl Noble är tillbaka på allvar kanske man kan låna ut den som är nummer tre till, varför inte, Torslanda IK?

LSK behöver också minst en bra mittback till. Det är först och främst fyra stycken som är aktuella, varav den intressanta Örgrytespelaren Robin Jonsson är en av de. Däremot är inte David Leinar aktuell längre, som alltså skrivit under ett nytt avtal med ÖIS.

Men vad händer med Mathias Carlsson? Nu är det dags att förlänga med honom, precis som med Samuelsson!

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0