Iskall premiär

När graderna hade sjunkit ner till -10 satte Kaj Kavaj stopp. Han menade att någon måtta får det vara med att se en träningsmatch i februari. Därför tog ingen i redaktionen sig till Vänersborg för att bevittna Ljungskiles premiärmatch. Istället delade redaktionen på en ljummen öl och satt i Kajs nersuttna soffa.

Men matchen då? Jo, av rapporter vi fått från olika källor så slutade matchen i moll - förlust med 1-0. Dock verkar det som att det inte bjöds på den fotbollsunderhållningen som det kanske hade varit om minustecknet hade försvunnit från termometern. Och visst, fotboll i ett så kallt Vänersborg kan inte ha varit lätt.

Rickard Nilsson (bild 1) fick sin absolut första utvisning genom tiderna redan efter tio minuter. Sedan gjorde en provspelande västeråsare (bild 2) bort sig och Karlstad kunde göra 0-1. Det resultatet stod sig också resten av matchen.SYRIANSKA NÄSTA? Syrianska FC i Södertälje vill värva VSK Fotbolls försvarare Suleyman Aslan.

Några punkter att ta upp från matchen:
- Toby gjorde sin allra första match från start och gjorde till och med 90 minuter. Att han sedan inte verkade briljerade var inte det viktigaste. Det viktigaste var att han var tillbaka!
- Det mest överaskade nyförvärvet är Lorenzo Brais, som fick visa upp sig på allvar. Det verkar som om Il Capitano inte behöver saknas. Brais verkar ha en väldigt känslig högerfot. Så spanjoren kan nog blomma ut i vår.
-Magnus Berglöf, från Torslanda, stod hela matchen. Men det verkar inte som om han fick uträttat speciellt mycket då LSK hade övertaget mest hela tiden.
- Vi skrev om att LSK kanske skulle testa en ny formation, med tanke på hur truppen ser ut. Men någon ny formation ställde inte LSK upp med. Istället var det den vanliga 4-4-2-uppställningen som gällde.

Mycket mer verkade det inte vara att rapportera. En förlorad träningsmatch i februari säger inte så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0