Runnemo, han skuttar med ett skratt ur sin säng

I LSK-lägret har det varit lugnt och stilla det senaste. Utåt sett. Men innanför portarna har arbetet med spelartruppen pågått för fullt.

I torsdags kunde LSK-ledningen, med Lennart Göransson i spetsen att man rekryterat Joakim Runnemo till truppen. Trots att han bara är 24 år har han varit med ett bra tag. Som 15-åring kom han till Brommapojkarna och som 19-åring debuterade han i Superettan, där det har blivit sammanlagt tre säsonger och 76 matcher. Även i Allsvenskan har det blivit sammanlagt tre säsonger, men inte riktigt lika många matcher (63 stycken). Runnemo är en offensiv spelare, som både kan spela i anfallet och på mittfältet. Han beskrivs som en snabb spelare. Men så speciellt många mål har det inte blivit, sammanlagt 29 stycken på sex säsonger. 

Valet att gå till LSK motiverar han med att han vill nå nästa steg i sin utveckling och känner sig inspirerad över Ljungskiles satsning mot Allsvenskan. 
Om Runnemo vill ta en plats i startelvan gör han det bäst som yttermittfältare eller möjligtvis som anfallare. Skrivna Ark önskar honom välkommen och hoppas han kan göra bidra ordentligt till ett avancemang.

Avslutningsvis, det är dags att skriva om Evert Taubes Sjösala vals!

/Kaj Kavaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0