Snott från Facebook: 2011 års matchställ!

Imorgon spelar LSK mot division 1-laget Örgryte IS på Valhalla IP i 2010 års matchställ. Inget anmärkningsvärt i det. Men vi kan idag ge er en bild på hur Ljungskiles matchställ 2011 ser ut. LSK har inte gett några positiva uppdateringar om sitt matchställ sedan det allsvenska året, 2008. Det största som hänt är att man valt ett plastigt svart matchställ. Hoppas verkligen man byter tillbaka till ett naturligare. Varför inte ett vitt ställ med gröna detaljer?

Nåja, årets nyhet när det gäller matchstället är det vita. Äntligen! LSK har valt bort vitt från matchstället de senaste åren och valt att spela i helt gröna dräkter. Senast man hade vitt i matchstället var 2008, då man spelade i vita strumpor. Nu går LSK tillbaka till svunna tider! Under det första allsvenska året 1997 (se bilden på legendariska Christian Carlsson) samt påvägen dit, så spelade man i matchställ med vita ärmar, vita shorts och randiga strumpor. Så långt tillbaka väljer inte LSK att gå. Man väljer att gå ännu längre!

Dräkterna är stilrena och kraftigt inspirerade av 70-/80-tal. Dräkterna går visserligen i grönt, men har snygga detaljer. Tröjan har vit rundad hals och ärmarna slutar med en bred vit kant. Shortsen har en minimal vit kant och strumporna är som vanligt - helgröna.

För att ni, våra kära läsare, ska få chansen att själva tjuvtitta snor vi en bild från Facebook. Där får Andreas Lind och Tompa agera modeller. De klarar sig ändå okej för att vara fotbollsspelare. Slår dock inte Johan Patriksson som ryttare. Men det är en annan historia.



/Speezie

Kommentarer
Postat av: K0rp

Varför ger inte LSK upp den jävla nyansen på tröjorna? Är man så färgblind att man inte ser att strumpornas gröna färg inte är densamma som tröjan? Tröjfärgen är långt ifrån den gröna som finns i klubbmärket vilket jag tycker är synd i egenskap av neutral tyckare.

2011-03-01 @ 07:15:34
Postat av: Håller med

Håller med föregående (korp).

2011-03-01 @ 14:48:27
Postat av: Archie, Skrivna Ark

Korp: Instämmer, den skulle vara mörkare. Men samtidigt tror jag att kvaliten på kameran och ljussättningen spökar lite.

2011-03-01 @ 16:47:35
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0