LSK malde ner Värnamo



IFK Värnamo är kända för sina unga talanger och även att de är väldigt spelskickliga. Det gick inte lång tid innan vi på plats fick ett kvitto på det. För innan matchklockan tickat upp till femte minuten var Ljungskileförsvaret lika upprullat som de gånger Archie rullar sina rulltårtor. Men matchen var inte körd. Gav kvitterade och i slutet av första halvlek gav Genalvo LSK ledningen med 2-1. I andra kom inte Värnamo någon vart och till slut tryckte LSK in ytterligare tre mål. LSK hade tålamod och malde ner Värnamo till slut. 5-1 kändes ganska gott. Väldigt viktigt!

- Det var härligt att se LSK-spelarna idag. Varenda en gjorde ett fantastiskt jobb och litade verkligen på varandra. Man gjorde det tillsammans istället för att varje spelare jobbar ensam. Fotboll handlar om att spela som ett lag och det gjorde LSK idag. Speciellt bra idag var Runnemo, Gav, Kitic, Patriksson, Mellis och Genalvo.

- Legenden och Glans får man säga gjorde en triumf genom att satsa på en taktik som visade sig vara vägvinnande denna sommarkväll. Oftast har det bara varit en halvlek som varit bra, men mot Värnamo var man bra hela matchen.

- Mellis gjorde sitt femte mål mot Värnamo, när han fastställde slutresultatet 5-1. Och vilket mål! Från drygt 20 meter drog han till och bollen letade sig in i nät. Så många mål som han gjort i år han har inte gjort sedan 2008 i Örgryte då det blev 8 mål. Men 2011 års säsong är inte slut...

Grej of the game:
Genalvo är inte direkt känd som någon målskytt. Sedan han kom 2009 har han gjort ett mål. Men mot Värnamo fick han jubla - två gånger om! Han dubblade alltså sin målskörd och var jublande glad. Först blev han framspelad av Patriksson till första som han placerade in. Det andra kom efter en retur av Patriksson som han förvaltade i nät. Andra målet firades med den klassiska målgesten "spöket".

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0