En vecka - två matcher

Som just vecka 11 år 2011 håller på att läggas till handlingarna kan vi konstatera att LSK klämt till med två träningsmatcher. I onsdags var det det norska Adeccoliganlaget Sandefjord som kom besök till Ljungskile. På grund av den tidiga avsparkstiden (15.00) kunde ingen i redaktionen komma loss för att titta på matchen och vad gällande matchen igår mot Husqvarna hade också alla i redaktionen förhinder så istället för vi förlita oss till andra mediers rapporter.



Först fokus på matchen mot Sandefjord. Gissningvis så vet de flesta av er läsare att den slutade 0-0 med en lite mersmak för de gröna. Enligt de rapporterna vi har fått oss till livs så var försvarsspelet mot norskarna riktigt bra, speciellt nyförvärvet Robin Jonsson. Framåt var det dock lite mer trubbigt. Ungtupparna Samir Fehric Robin Iglicar gjorde bra insatser och verkar ha utvecklats under vintern. Negativt för LSK var att Andreas Tobiasson drog på sig en skada, den här gången vaden som spökade, dock stannar det inte där utan nyförvärvet Lorenzo Brais drog på sig en axelskada. Tobiassons mittbacksplats togs över av hjälpgumman Michael Thomas som gjorde en stabil insats

En liten anekdot är att Legenden hade en prästost i fickan under hela matchen. För att citera Karin Carlsson "Det händer bara i Ljungskile"



Bättre var det då igår då LSK vann med klara 3-0 mot division 1 laget Husqvarna FF. Noterbart är att tränartrojkan valde att satsa på en 4-4-1-1 en formation där den nye brassen Rafael fick en roll som ensam anfallare, en roll som uppenbarligen passade honom bra då han när matchen var över stod som tvåmålsskytt. Det sista målet prickades in av den provspelande Tobias Mikaelsson, som både fått bra och mer ljummen kritik efter matchen. Klart är i alla fall att LSK var det klart bättre laget. Noterbart från matchen är att Michael Thomas tog plats som mittback igen och återigen gjorde en stabil insats.

/Archie

Kommentarer
Postat av: Mackan

Känns som att halva truppen är skadad. eller halva försvaret iallafall.

2011-03-20 @ 17:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0