LSK avslutade med en väntad förlust


Det blev inga poäng för Runnemo i år mot hans gamla gäng.

Årets sista match skulle spelas på bortaplan mot Brommapojkarna. Och för den inbitne LSK:aren fanns det på förhand mycket som talade emot att LSK skulle lyckas att knipa hem en seger, statistiskt sett. LSK har nämligen haft väldigt svårt i Stockholm under åren och konstgräs är inget underlag LSK tagit hem speciellt många segrar på. Det visade sig också bli en tung match. Pablo Pinones Arce gjorde två mål och därmed hade LSK en enorm uppförsbacke inför andra halvlek. Erik Nilsson reducerade visserligen. Men närmaste kom inte LSK. BP punkterar även matchen genom att göra 3-1 i slutet. Dett betyder att LSK slutar på en 8:e plats i Superettan 2011.

- Skrivna Ark har tidigare inte varit främmande för att LSK ska göra lite mer tidiga byten. Mot BP gjorde LSK två byten redan i första halvlek. Antagligen handlade det troligtvis dessvärre om två skador. Detta var givetvis bidragande till slutresultatet.

- Var var Aleksandar Kitic??? Mot Brommapojkarna fanns han inte ens med i truppen! Var han skadad eller sjuk? Känslan är att det inte har stått rätt till med honom den senaste tiden...

- Erik Nilsson gjorde sitt fjärde mål. På åtta startade matcher (elva totalt) har han gjort 4 mål och 1 assist, vilket är helt okej även om man spelmässigt hade högre förväntningar.

Grej of the game:
Legenden och Glans gjorde sin allra sista match som tränarpar i LSK. Sorgligt, men sant. Som tidigare skrivits blev det alltså förlust. Tråkigt, men man ska inte stirra sig blint till en match. Skrivna Ark tackar för dessa år och hoppas LSK hittar en tränare som är i klass med dessa tränare.

/Kaj Kavaj

Kommentarer
Postat av: Mackan

Dags för lite silly season kanske?



Genalvo och Josemar stannar ju!

Kitic vill bli såld, tråkigt men bra om de kan få in pengar iallafall.

Och hoppas att Shasivari, Fehric och Iglicár får chansen av nye tränaren. Det vore ju bra att få in lokala ungdomar, och det lär ju bli billgare/lättare än att leta andra.

2011-10-27 @ 19:03:36
Postat av: Speezie, Skrivna Ark

Mackan: Vad bra att du nämner det som har hänt. Då behöver vi inte gå in på det. Först gäller det att förlänga med de unga för att de ska kunna få chansen. Enligt uppgifter till Skrivna Ark kommer några fler spelare att förlänga inom kort.

2011-10-28 @ 17:49:19
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0