Lam hemmaavslutning!



LSK var innan dagens match klara för spel i Superettan nästa år. Därför var det lite intressant hur spelet skulle se ut. Om man kunde spelat mer avslappnat utan press eller om man inte hade någon inställning alls. Svaret blev ett mellanting. Man kontrollerade matchen spelmässigt, utan att det riktigt brände till. Brage fick underslå sig och kändes aldrig riktigt farligt. Det var först efter att Brage fick en utvisning som det hände saker. Först tog Brage ledningen innan Runnemo kunde kvittera. Det räckte tyvärr inte, för i slutet kunde Brage avgöra matchen till 1-2.

- Då det handlade om den sista hemmamatchen som ledare för LSK trodde man Legenden och Glans skulle avtackas, men icke! Inte en enda blomsterkvast syntes till! Värdelöst av klubben!

- Då LSK var klara för spel i Superettan även nästa år och därmed inte hade något direkt (förutom placering) att spel för var det en oväntad bra publiksiffra. Oddevold som var i samma sits dagen innan kom endast upp i 400 personer. LSK däremot kunde presentera den fjärde bästa publiksiffran i år på hemmaplan - 1 179 personer.

- Det var en riktigt lam insats vi fick se av båda lagen. Men för LSKs del var det framförallt efter Brages utvisning. Det exemplet som bäst belyser detta är försvarsinsatsen vid Brages segermål. Den är under all kritik!

Grej of the game:
Matchen var ingen behållning och fokus riktade sig istället mot läktaren och senare till nyheten som smälldes upp i media. Tobias Linderoth var på plats och såg matchen samt sägs förhandla med klubben om att bli tränare nästa år. Dessutom fanns även Mats Gren på plats och såg matchen. Mindre överraskande var att L-O Mattson och Lennart "Kral" Anderson var på plats.

/Speezie

Kommentarer
Postat av: mmh

Man är lite besviken på Spelarna att när publiksiffran är så bra att dom inte visar bättre inställning att vinna matchen och när de flesta spelarna också har utgående kontrakt och skall förhandla nytt eller försöka få spelarkontrakt i en annan klubb. Samtidigt kanske vi kunnat hamna placeringsmässigt ett steg upp.Och hur många som tagit sig till arena är sugna att komma tillbaka när man går hem med en sådan lam känsla hoppas kaffet värmde och många fick utbyta lite gott tjöt. Det är så att spelarnas bonus inte gav någon utdelning. Nu var ju kontraktet säkrat till Superettan. Men de borde ju också tänka på att göra sitt yttersta om de vill ha någon hemmapublik att spela för nästa år så att det kommer in slantar till klubben.

Nu börjar arbetet inför nästa år, det satt ev.tränare på läktare Linderot d.y var en av dom. Jag vet att Anders Svensson(Elfsborg) gillade hans far starkt som tränare, nu är det ju inte han som skall träna, men skulle kunna tänka mig att de två utbyter tankar och ideer samtidigt vill många att Linderot inte försvinner från Elfsborg.Men Linderot d.y måste ju börja någonstan för att utvecklas och varför inte i LSK.Han var alltid en hårt arbetande spelare en klippa och kan han omsätta det till spelarena kan det bli bra och positivt för föreningen.

Sen undra jag lite på pappret hade vi en bra trupp inför säsongen ,men vad har vi för spelare har dom någon ambition att utvecklas eller lirar dom bara på, Är det spelare som inte är så seriösa som hänger ofta på krogen? Är dom nöjda med att vara ett lag som klarar kontraktet till Superettan? Det har stor betydelse vad den enskilda spelarens inställning,hans tro på sin egen nivå är och kan inte bero vare på pengar eller tränare eller Omgivning.

Om man hade haft ett poäng/betyg varje match på spelarna angående prestation,inställning kunde man räknat ihop den nu. Ja det som blir spännade nu är kommer dom spela sista matchen lika lamt,vilken tränare kommer vi se några år framöver och förknipas med LSK.Vilka spelare får fortsatt förtroende? Är någon spelare intressant för något lag i AS? Det finns ju inte i nu läget någon klubb på Superettanivå i GBG,Trollhättan att spela i för spelarna.Närmast är ju Varberg de som pendlar från GBG.Det finns säkert spelare i Qviding och om inte Öis går upp som vill spela Superettafotboll. mmh inte helt ointressant tid vi går in i.

2011-10-20 @ 13:31:25
Postat av: Speezie, Skrivna Ark

mmhm: Många tankar. Håller helt med dig om att man har rätt att kräva mer av spelarna trots att kontraktet var säkrat. Hoppas man kan "revanschera" sig genom att göra en bra sista match mot BP så man slutar på plats 6.



Linderoth är absolut spännande. Det är nog ingen nackdel att han kan få lite tips från hans far. Men vi får se vem som blir tränare. Fem namn handlar det om vad det verkar.



De frågor du ställer kring spelarna är omöjligt att svara på. Då får man gå till spelarna själva. En sak handlar ju om att tränarna ska få ut så mycket som möjligt av sitt lag genom motivation. Spelarnas tillit till tränaren är också väldigt viktigt för prestationen. Men det är bara några allmänna saker det kan handla om. Personligen tror jag spelsystemet har gjort att spelarna inte fått ut sitt max. Jag är också väldigt kritisk till uppfattningar där man liknar spelare vid maskiner. Man får inte glömma att det handlar om människor och att varje människa är inte lik en annan. Man är inte alltid psykisk stabil o.s.v. Allt handlar i slutändan om spelet på planen.



Det finns säkert spelare andra klubbar i både Superettan och Allsvenskan vill lägga i beslag på. Mycket beror ju på vilken tränare som LSK kan presentera och vilka kontrakt som erbjuds.

2011-10-20 @ 15:39:37
URL: http://skrivnaark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0