Gratis match resulterade i 3 poäng



Ljungskile SK bjöd mot Assyriska in publiken till fri entré, men ingen av lagen bjöd på något extra i denna match. Det var nog ingen på läktarna som väldigt gärna betalat för inträdet - om man ser till hur spelet såg ut. Tempot var inte högre än vad som presterades på 60-talet. Men när väl det skapades chanser var det LSK som bjöd på de. Gav kom fri både en, två och tre gånger. Men oförmågan och bra målvaktsinsatser gjorde att LSK och Gav inte kunde få in bollen. Till slut kom ändå målet som var så otroligt viktigt och LSK vann äntligen igen.

- Assyriska skapade inte mängder av chanser, men när de väl gjorde det var Mr. Noble på strålande räddningshumör och briljerade i målet. Han agerade med pondus och så aktiv var det längesedan vi såg amerikanen vara. Helt felfri!

- Aleksandar Kitic har kanske inte gjort en strålande säsong. Men han gör så otroligt mycket i det tysta och spela andrafiolen. Igår fick han äntligen spela förstafiolen. Det finns en anledning till att han är en av två spelare som har kontrakt över säsongen 2012. När bosniern nickade in vinstmålet blev han så fantastiskt glad att tröjan åkte av halvvägs och han sprang över planen som om han avgjort en VM-final. Samtidigt ställde sig publiken upp och det känslan var verkligen att det var speciellt att just Kitic gjort mål. Han är en publikfavorit, en fantastisk fotbollsspelare och framförallt en spelare med stort LSK-hjärta.

- Att det endast var 1122 personer på matchen var både förvånande och dåligt. Närmare 2000 personer hade varit godkänt när LSK bjöd på fri entré och dessutom var det bra höstväder. Förhoppningsvis kommer fler på söndag mot Västerås och betalar inträde.

Grej of the match:
Eftersom stora delar av matchen var ett riktigt sömnpiller så hittar vi dagens Grej of the match innan matchen. Nick Noble gjorde då en väldigt oväntad handling på uppvärmningen. Plötsligt flög den gänglige amerikanen över staketet, som skiljer spelplanen och publik. Sedan hoppade han upp på ståplatsläktaren, fram till en kille och gav ett par målvaktshandskar. Killen blev överlycklig. Men det var Mr. Nobles handling som fastnade på näthinnan. Varför detta agerande?

/Speezie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0