Nyförvärven rasar in!

LSK drog idag till med den klassiska ketchupeffekten då de var härligt effektiva och presenterade tre spelare på samma gång. En engelsman, en jänkare och en brasse. En härlig blandning  nationaliteter och livshistorier. Vilka är då spelarna.

Brassen: Genalvo Da Silva Oliviera, gissar på att han kommer gå under artistnamnet "Genalvo" och bara det är ju stort. På den officiella hemsidan beskrivs han såhär "Kan spela både som defensiv och offensiv innermittfältare, typisk tvåvägspelare.  Genalvo är en teknisk spelare med starka bollvinnaregenskaper". Alltid lika kul med nya spelare som beskrivs som världsspelare. Genalvo har dessutom gjort 30 matcher i braslianska högstaligan för Atletico Mineiro och det är ju också stort.

Jänkaren: Sam Brill. Från Newton, Massachusetts. Gick på samma college som bajenliraren Charlie Davies. Nämligen Boston College, som går under smeknamnet "The Eagles". Sam blev draftad av MLS-laget New England Revolution, men han spelade aldrig nån match i MLS. Sedan drog han vidare till Tyskland och Regionalliga Nord-laget FC Sachsen Leipzig. För att sedan hamna i lilla Ljungskile. I och med Sams intåg i truppen är nu LSK uppe i tre jänkare i truppen.

Engelsmannen: Samuel Oji, läser du mer om i det här blogginlägget.


Brill, Genalvo och Oji

Fakta (och bilden) har vi plockat från den officiella hemsidan och lite andra hemsidor.

Bloggen drar till med en kvalificerad gissning av att detta är de sista pusselbitarna till den trupp som kommer utgöra tränare Magnussons pussel som kallas "Ljungskiles lagbygge 2009".

/Archie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0